06 - 104 90 202 info@boksfittherapie.nl
header foto Boksfit Therapie met Levi van Wakeren samen boksen

Over ons 

Boksfit Therapie Methode

Ons trainingscentrum is gevestigd in Midden-Nederland, Veenendaal en Ede. Het MCH Coaching & Training Centrum staat bekend als een vooraanstaand opleidingscentrum voor persoonlijke ontwikkeling door onze Boksfit Therapie Methode. Maar ook voor Mindfulness-based Stress Reductie en Adem-en Koude Trainingen. Voor Boksfit Therapie bieden we over het algemeen individuele begeleiding, maar ook trainingen voor kleine groepen aan. Je kunt kiezen voor een programma van 10 of 12 weken, aangepast aan jouw leervragen, individueel of in een team.

Boksfit Coaching- en Therapie

Voor trainingen in Boksfit Coaching- en Therapie én Parkinson Boksen ben je bij ons aan juiste adres.

Levi

Levi is een gepassioneerde bokstrainer, die zich gaandeweg steeds meer ontwikkeld heeft tot therapeutisch bokstrainer en als bokstrainer voor mensen met parkinson. Zijn drijfveer is om mensen te helpen zich zowel fysiek als mentaal beter te voelen. In 2017 ontdekte hij de bokssport en de bijzondere invloed die deze kan hebben op lichamelijk-en emotioneel welzijn.

Sindsdien heeft hij zijn kennis en ervaring gebruikt om Boksfit Therapie te ontwikkelen, waarbij gerichte boksoefeningen worden gebruikt als instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

foto op pagina over ons gezicht van Levi van Wakeren

Wilco

Van de avonturen op open zee als jonge zeeman tot de rigoureuze trainingen als marinier. Het leven van Wilco is een aaneenschakeling van uitdagingen en groeimomenten. Hij bracht vijf opmerkelijke jaren door bij het Korps Mariniers en maakte deel uit van een berg- en wintereenheid. Deze para-commando eenheid (W-Coy), verbonden aan de Royal Marines 45 Commando in Schotland, markeerde zijn pad met rijke ervaringen.

Bestaansoriëntatie

Terwijl de meesten verlangden naar voorspelbaarheid, omarmde Wilco op zijn 27e een onbekende wereld: de academie. Echter, ongeacht zijn rol, bleef hij toegewijd aan het dienen en ondersteunen van anderen. Zijn rol als geestelijk verzorger bij de overheid liet hem schijnen in de duisterste fasen van velen.

Levenslessen

Met missies naar Bosnië, Irak en tweemaal naar Afghanistan niet alleen als dienstbetoon, maar ook als essentiële mijlpalen in zijn groei, heeft Wilco diepgaande inzichten verworven in mentale en fysieke kracht en het vinden van kalmte onder druk.

Training en coaching

Tegenwoordig integreert Wilco deze levenswijsheid in zijn initiatief MCH (Making Change Happen) Training & Coaching. Hier begeleidt hij individuen om innerlijke sereniteit en evenwicht te vinden via Boksfit Therapie, Mindfulness Trainingen, en Adem-en Koude Trainingen.

Balans en evenwicht

Elk stukje kennis dat hij overdraagt, is het resultaat van een leven gevuld met ervaringen en een onophoudelijke zoektocht naar betekenis en evenwicht.

foto wilco van Wakeren in T-shirt van Boksfit Therapie Veenendaal en Ede

Meer weten over onze Boksfit Therapie Methode?

Aangesproken door onze Boksfit Therapie Methode?

Geef je dan nu op om verzekerd te zijn van persoonlijke aandacht en groei met een traject van Boksfit Therapie!