06 - 104 90 202 info@boksfittherapie.nl

Trauma & Herstel met Boksfit Therapie

Door met bokstherapie aan de slag te gaan met je traumatische ervaring, leer je je gevoelens en emoties herkennen en begrijpen. Je maakt een link naar je klachten zodat je ook deze beter gaat begrijpen. Dit geeft al veel verlichting. Tevens krijg je handvatten aangereikt waarmee je stap voor stap je klachten gaat verminderen en zelfs compleet kunt laten verdwijnen. Bovendien creëer je door de lichamelijke inspanning, de psychische ontspanning waar je zo naar verlangt. Het doel van onze bokstherapie op maat is dat jij het leven weer positief gaat inzien en nieuwe plannen durft te maken. We doen dit één op één in een veilige lichte ruimte, waar jij zelf je plaatst kan bepalen.

Maatwerk­traject van Boksfit Therapie Trauma & Herstel

Tijdens een persoonlijke intake bespreek je samen met onze trauma-coach hoe de traumatische ervaring je leven nu beïnvloedt. Aan de hand van deze intake ga je aan de slag met gerichte boksoefeningen. Meestal is, in aanvang, een traject 10-12 keer individueel boksen. Deze geven je inzicht in valkuilen en patronen die je stap voor stap aangaat. Per sessie kijk je samen met je trainer naar wat er op dat moment in je leven aandacht nodig heeft. Verder is er tijdens de bokssessie aandacht voor de ademhaling. Bijvoorbeeld: wanneer zet je de adem vast of wanner ga je hoger in je ademhaling zitten. In onze aanpak heeft de adem altijd voorrang omdat de ademhaling verbonden is met alles wat in jou is. Daarnaast is er altijd tussentijds een evaluatie gesprek met de trauma-coach

 

Aan de slag met met onze Boksfit Therapie Methode?

Wil jij aan de slag met jezelf? Maar vind je het moeilijk om te praten over het trauma en de bijbehorende emoties en gevoelens? Dan kan bokstherapie op maat voor jou de sleutel zijn. Samen met je persoonlijk bokscoach werk je in een veilige omgeving toe naar een leven waar jij weer zin in krijgt.

Aangesproken door onze Boksfit Therapie Methode?

Geef je dan nu op om verzekerd te zijn van persoonlijke aandacht en groei met een traject van Boksfit Therapie!