06 - 104 90 202 info@boksfittherapie.nl
header voor website letters UWV in blauw en 4 logo's van mijn website

BoksFit Therapie in Veenendaal: in samenwerking met het UWV

Wanneer veerkracht plaatsmaakt voor uitputting, wij zijn hier om jou weer op de been te helpen

Als je dit leest, is de kans groot dat je op zoek bent naar een effectieve manier om een burn-out te overwinnen. Je bent niet alleen. Bij BoksFit Therapie in Veenendaal geloven we dat elk individu uniek is en dat iedereen een persoonlijk pad naar herstel verdient. Dat is waarom we samenwerken met het UWV om een hersteltraject op maat te creëren dat specifiek voor jou is ontworpen.

Wat maakt ons anders?

Holistiche Benadering: Wij kijken naar het complete plaatje en bieden een totaaloplossing voor je welzijn.

Persoonlijk en Op Maat: Geen twee mensen zijn hetzelfde, en daarom is elk behandelplan uniek.

UWV-Goedgekeurd: Onze samenwerking met het UWV zorgt ervoor dat jouw traject volledig in lijn is met overheidsvoorschriften en -uitkeringen.

Meer weten over onze Boksfit Therapie Methode?

Stappenplan UWV traject bij Boksfit Therapie Veenendaal

Stap 1: Intakegesprek

We beginnen met een uitvoerig intakegesprek om jouw unieke behoeften en situatie te begrijpen. Onze specialisten zullen je door een reeks vragen leiden die ons helpen bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Stap 2: Samenwerking met het UWV

Ons team werkt nauw samen met het UWV om ervoor te zorgen dat jouw hersteltraject naadloos aansluit op de uitkeringsvoorwaarden en regelingen. Je kunt dus met een gerust hart aan jouw herstel werken.

Stap 3: Persoonlijk behandelplan

Gebaseerd op de intake en in overleg met het UWV, stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit plan dient als jouw routekaart naar een gezonder en gelukkiger leven.

Stap 4: Begin de reis

Zodra het plan is goedgekeurd, begint jouw herstelreis. Je zult deelnemen aan persoonlijke sessies die op jou zijn afgestemd, zowel fysiek als mentaal, om het maximale uit het programma te halen.

Bent jij klaar om weer balans in leven en werk te krijgen?

Als het tijd is om de controle over je welzijn terug te krijgen, staan wij klaar om je te helpen. Klik op de onderstaande knop om een gratis consultatie te plannen.

Begin nu met jouw herstel

Laat de reis naar jouw ultieme welzijn beginnen bij BoksFit Therapie in Veenendaal. In samenwerking met het UWV zijn we toegewijd aan jouw complete herstel. Neem de eerste stap vandaag nog. Je verdient het.

Aangesproken door onze Boksfit Therapie Methode?

Geef je dan nu op om verzekerd te zijn van persoonlijke aandacht en groei met een traject van Boksfit Therapie!