06 - 104 90 202 info@boksfittherapie.nl

Individueel traject Parkinson Boksen: een revolutionaire aanpak

Parkinson Boksen individueel is niet zomaar een traject, het is een transformatie. Deze unieke en doeltreffende methode biedt één-op-één begeleiding, met boksbewegingen als kern. Hierdoor worden de symptomen van Parkinson effectief aangepakt en verminderd. Onze trainers, ondersteund door de Hersenstichting, hebben intensieve trainingen gevolgd, waardoor ze de nuances van Parkinson en de kracht van Parkinson Boksen volledig begrijpen. Ze staan als persoonlijke begeleiders naast je bij elke stap.

Jouw toekomst met individueel Parkinson Boksen traject

Wij geloven dat Parkinson Boksen de ideale aanvulling is op de reguliere zorg voor parkinsonpatiënten. Het is onze missie om met deze methode, de expertise van onze trainers en de samenwerking met de Hersenstichting, jou te helpen een volwaardig leven met parkinson te leiden.

De kracht van dubbeltaak bewegen bij Parkinson Boksen

Centraal in ons programma staat dubbeltaak bewegen, een element van parkinson Boksen. Het gaat om het gelijktijdig uitvoeren van twee taken, zoals boksen terwijl je praat of stapt. Dit versterkt niet alleen je fysieke capaciteit, maar verbetert ook je cognitieve functies en aanmaak van dopamine essentieel voor de dagelijkse activiteiten. Maar ons individueel parkinson Boksen traject gaat verder dan alleen de fysieke kant. We bieden een holistische benadering die zowel je lichaam, geest als emoties aanspreekt. Naast de focus op motorische en cognitieve verbetering, bouwen we ook aan sociale connecties, waardoor je emotionele welzijn wordt versterkt.

Geïntrigeerd door de mogelijkheden van ons individuele programma Parkinson Boksen?

Neem de eerste stap. Onze experts staan klaar om samen met jou aan een toekomst met meer bewegingsvrijheid, zelfstandigheid en levensvreugde te werken.

Aangesproken door onze Boksfit Therapie Methode?

Geef je dan nu op om verzekerd te zijn van persoonlijke aandacht en groei met een traject van Boksfit Therapie!