06 - 104 90 202 info@boksfittherapie.nl

Boksfit Therapie: hoe het werkt

Door met bokstherapie aan de slag te gaan, leer je je gevoelens en emoties herkennen en begrijpen. Je maakt een link naar je klachten zodat je ook deze beter gaat begrijpen. Dat geeft al veel verlichting. Tevens krijg je handvatten aangereikt waarmee je stap voor stap je klachten gaat verminderen en zelfs compleet kunt laten verdwijnen. Bovendien creëer je door de lichamelijke inspanning, de psychische ontspanning waar je zo naar verlangt. Het doel van onze bokstherapie op maat is dat jij het leven weer positief gaat inzien en nieuwe plannen durft te maken.

Maatwerk­traject van Boksfit Therapie

Tijdens een persoonlijke intake bespreek je samen met je bokscoach hoe het trauma je leven nu beïnvloedt. Aan de hand van deze klachten ga je aan de slag met gerichte het boksoefeningen. Deze geven je inzicht in valkuilen en patronen die je stap voor stap gaat oplossen of leert omzeilen. Per sessie kijk je samen met je bokscoach naar wat er op dat moment in je leven aandacht nodig heeft.

 

Aan de slag met traumaverwerking?

Wil jij aan de slag met traumaverwerking? Maar vind je het moeilijk om te praten over het trauma en de bijbehorende emoties en gevoelens? Dan kan bokstherapie op maat voor jou de sleutel zijn. Samen met je persoonlijk bokscoach werk je toe naar een leven waar jij weer zin in krijgt. Wij zorgen voor de bokshandschoenen.